Biennaleudstillerne 2019

18 projekter er kommet igennem nåleøjet til den kommende Biennaleudstilling og konkurrence om Biennaleprisen på 100.000 kroner. Juryen glæder sig over et højt niveau og stor diversitet.

Efter et Open Call med temaet ”Fællesskab” har juryen udvalgt 18 projekter skabt af i alt 26 udøvere. Bag flere af projekterne står en gruppe af udstillere, der er gået sammen om at skabe et specifikt værk eller projekt med reference til temaet.

Juryen udgøres ved Anni Nørskov Mørch (udstillingsinspektør på Koldinghus samt Designskolen Kolding), Pernille Stockmarr (museumsinspektør på Designmuseum Danmark) og Maria Foerlev (ejer af Etage Projects).

”De udvalgte projekter har alle et højt fagligt, æstetisk eller konceptuelt stærkt indhold og udtryk. Vi er glade for, at der blandt udstillerne både er veletablerede udøvere og helt nyuddannede kunsthåndværkere og designere. Det viser, at Biennalen stadig er en relevant scene for samtiden.”
– Juryen

Efter et Open Call med temaet ”Fællesskab” har juryen udvalgt 18 projekter skabt af i alt 26 udøvere. Bag flere af projektere står en gruppe af udstillere, der er gået sammen om at skabe et specifikt værk eller projekt med reference til temaet.

Biennalen 2019 udstillerne:

Anett Biliczki
Sarah Oakman og Maj-Britt Zelmer Olsen
Sarah Winther
Mia Lagerman
Mariko Wada
Bitten Hegelund
Ole Jensen
Kunstnergruppen RØRT: Ædelmetalformgiver og sygeplejerske Kristina Villadsen, Ædelmetalformgiver og arkitekt Maja Røhl, Ædelmetalformgiver og cand.comm. 
Maria Tsoskunoglu, Ædelmetalformgiver og grafiker Nanna Obel
Christina Christensen
Katrine Borup, Pernille Mouritzen og Bess Kristoffersen
Margrethe Odgaard
Bodil Manz og Jacob Manz
Helle Vibeke Jensen Jensen og Mette Saabye
Charlotte Østergaard
Signe Fensholt
Kristine Mandsberg
Katrine Bidstrup
Sisse Lee