Om

Katrine Borups eget billede af harpiks til venstre og til højre et af timeglassene, hvor ravet nu gemmer sig i et hemmeligt rum omkranset af brændte tændstikker. Foto: Kirstine Autzen
Katrine Borup, Timeglas. Et hemmeligt rum omkranset af brændte tændstikker gemmer på en stor gylden ravklump. Foto: Kirstine Autzen. Biennalen for Kunsthåndværk & Design 2017.

Biennalen for Kunsthåndværk & Design viser det bedste af det nyeste indenfor dansk kunsthåndværk og design med en udstilling og konkurrence.

Vinderen af Biennaleprisen modtager 100.000 kroner.  

I 2019 afholdes Biennalen for 12. gang. Hver andet år siden 1995 har Biennalen dannet scene for Danmarks mest funklende kunsthåndværk- og designtalenter – nye som etablerede. Udstillingen er i dag en af de vigtigste begivenheder for kunsthåndværk og design i Danmark og en stærk international markering af dansk formgivning.

Censurering
Bedømmelsen af  værker sker med udgangspunkt i kunstnerisk/designmæssig kvalitet, originalitet og udførelse. Juryen kan vedtage supplerende kriterier med udgangspunkt i den valgte tematik for Biennalen og kendskab til helheden af ansøgninger.

Arrangør
Biennalen arrangeres og ejes af foreningen Danske Kunsthåndværkere & Designere i samarbejde med områdets institutioner.

 

Læs Open Call
Læs om Juryen
Læs om Danske Kunsthåndværkere & Designere