14 juni, 2015 - 21 august, 2015

Institut for Ædelmetal
Den Kongelige Afstøbningssamling
Vestindisk Pakhus
Tolbodgade 40
1253 København K.

Afgangsudstilling 2015

Foto: Institut for Ædelmetal, Afgangsudstilling
Foto: Institut for Ædelmetal, Afgangsudstilling

Institut for Ædelmetal byder velkommen til Afgangsudstilling 2015!

I år dimitterer 12 studerende fra Institut for Ædelmetal. Deres afgangsværker er placeret rundt omkring på Den Kongelige Afstøbningssamling, hvor du kan opleve dem i deres essentielle relation til kroppen.

Nogle værker er blevet til i en stædig leg med form og æstetik, og andre er drevet frem ud fra en abstrakt idé, en kommentar eller en funktion – under kyndig vejledning af Paul K. Schäfer og Marie-Louise Kristensen.
Inspirationen er hentet i alt lige fra provins, perler og opdagelsesrejser, til katedraler, konstruktivisme og minder over sprog, litteratur og natur til lyd, leg og bevægelse.

For alle værker gælder det, at de er resultatet af 5 måneders individuelt arbejde og afspejler de nyudklækkede smykkeformgiveres helt egen kunstneriske intuition og udtryk.

I hele udstillingsperioden vil dimittenderne på skift være til stede på Samlingen. Spørg endelig hvis du vil vide mere!

Formålet med den 3-årige uddannelse på Institut for Ædelmetal er udvikling af det personlige, kunstneriske udtryk indenfor smykkeformgivning. Studiet er eksperimenterende, og den kunstneriske proces er i fokus.
Åbent 14. juni – 21. august 2015, søndage 14-17 og tirsdage 10-16. Fredag 21. august afholder SMK særarrangementet SMK Fridays på Afstøbningssamlingen. Åbent denne dag 16-22.
Den Kongelige Afstøbningssamling,
GRATIS

Gratis