27 august, 2015 - 6 september, 2015

Officinet
Danske Kunsthåndværkere & Designere
Bredgade 66
1260 København K

www.dkkh.dk

Effektiv Spild af Tid

Udstillingen Effektiv Spild af Tid sætter fokus på værdien af fordybelse og bryder med den klassiske opfattelse af strik, filt, vævning og syning.

“Vi lever i en tid, hvor de varer vi omgiver os med, som oftest er produceret langt væk fra vores egne hænder. Tidligere tiders viden om håndværk forsvinder. Der er krav om effektivisering på alle niveauer i vores samfund, men man taler ikke om værdien af fordybelsen. Vores ærinde er at sætte fokus på værdien af at give tid, fordybe sig og lege, fordi det uløseligt hænger sammen med at udvikle, tænke nye tanker og finde på nye og alternative løsninger.” – Effektiv Spild af Tid.

Gruppen udforsker traditionelle kvindelige håndarbejdsteknikker og bruger dem på nye måder og i nye udtryksformer. Strikning, filtning, vævning og syning er teknikker, der traditionelt er knyttet til kvindehåndværk og husflid. Håndværket har haft en praktisk funktion i husholdningen, men rent kunstnerisk, har det ikke haft den store anseelse i samfundet.

Udstillere: Astrid Skibsted Holm – Tekstildesigner Julie Bach – Tekstilformgiver og Designer Stine Leth – Strikkunstner og Designer Maja Rosette – Billedkunstner

Gratis