21 - 23 august, 2015

Væveværkstedet
Smallegade 52D, 1. sal
2000 Frederiksberg

www.vaevevaerkstedet.dk

Pop-up vævning

Foto: Pia Jensen Fotograf: Steen Balle
Foto: Pia Jensen
Fotograf: Steen Balle

Væv din egen fortælling  – og brug den derefter dagligt!

Pop-up vævning: her har ud mulighed for selv at udforme og væve en måtte eller siddehynde i eget design.

Alle har vi gamle tekstiler liggende som har en særlig betydning for os, ofte er der knyttet historier til det være sig sjove, gode, sørgelige, specielle og hvorfor ikke bruge dem.

Væveværkstedet stiller deres viden og væve til rådighed for vævningen af skilsmissemåtten, bryllupshynden, barnets tæppe … materialet kan være hvilke som helst gamle klude f.eks. sengetøj, svigermors drømmekjole, fars gamle slipsesamling, de udtjente cowboybukser – fantasien sætter ingen grænser.

Det der kæves  og skal medbringes er ca. 800-1000 gram klude klippet i ca. 3 cm. bredde og en forhåndstilmelding til Væveværkstedets mail: vaev52d@vaevevaerkstedet.dk senest den 13. august 2015.

Der vil max. være plads til 12 projekter i løbet af weekenden og alt efter tilmeldingen vil vi kontakte jer og aftale hvornår i løbet af weekenden jeres projekt skal blive til virkelighed.

Skriv derfor gerne kontakt oplysninger på mailen.

For alle vil der være mulighed for at kigge over skulderen og heppe på de aktive vævere, eller nyde weekendens pop-up udstilling af Væveværkstedets med venners egne måtter og andre tekstiler.

Fredag den 21. Lørdag den 22. og Søndag den 23. august 2015  alle dage kl. 10-16

Gratis