Jury 2019

Anni Nørskov Mørch, Idéhistoriker og kunsthistoriker, tillægsuddannet fra Danmarks Journalisthøjskole.

Anni Nørskov Mørch er udstillingskurator ved Museet på Koldinghus og Designskolen Kolding og desuden en stærk formidler af kunsthåndværk, design, kunst og kulturhistorie gennem udstillinger og artikler.Hun er udstillingsaktuel som kurator med jubilæumsudstillingen Magtens smykker på Museet på Koldinghus, hvor smykker formidler 750 års bevægelser i magtstrukturer og normer.Særligt optaget af kunsthåndværk og design samt udstillingens potentiale som erfaringsrum og kilde til dialog.

Pernille Stockmarr, designhistoriker og designteoretiker. Cand.mag. og Ph.d.

Pernille Stockmarr har skrevet ph.d.-afhandling om design og æstetik og undervist i over 15 år, bl.a. som ekstern lektor på Københavns Universitet og adjunkt på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur og Design. Pernille har været forfatter til en række tekster og bøger og siden sommeren 2017 været museumsinspektør på Designmuseum Denmark.

Maria Foerlev, ejer af designgalleriet Etage Projects

Maria Foerlev er direktør for det international anerkendte designgalleri i København.

I Etage Projects arbejder Maria med designere, kunstnere og arkitekter, der udfordrer etablerede begreber om abstraktion og funktion.

Galleriet ønsker med udstillinger og kommissionerede kollektioner en refleksion om hvordan æstetik påvirker vores liv, og hvordan ideer kan omsættes til æstetik.